Kreativne usluge

Kreativna rješenja za vaše oglašivačke izazove

Imate revolucionaran proizvod, točno znate kome ga želite ponuditi i napokon ste se odlučili na mobilno oglašavanje. Primjećujete li kariku koja nedostaje? Preduvjet da bi vaša kampanja polučila rezultate je kreativa koja će privuči vašu ciljnu publiku. Za to će se pobrinuti kreativci ClickAttacka.

Osmislit će kreative koje će pričati jezikom koji vaša ciljna publika razumije i zaokupiti njihovu pažnju. Kad smo kod pažnje, jeste li znali da naši oglašivački tekstovi bilježe stopu konverzije od 25,19 % i stopu interakcije od čak 60,95 %?

Od kreativnih začetaka pa sve do rezultata, pratimo vas u stopu. Uvjerite se zašto bilo koji brand koji se namjerava ozbiljno oglašavati treba kreativne usluge:

ic_idea@2xIdeja. Naši tim sačinjavaju kreativci koji vole nove i neobične izazove, a inspiracije imaju za izvoz. Obratite nam se i napravimo zajedno kampanje za pamćenje

ic_concept@2xKoncept. Znate otprilike što želite postići, ali ne znate gdje početi? Svaka dobra kampanja počinje stvaranjem kvalitetnog koncepta.

ic_mobile_banners@2xBaneri isključivo za mobilne uređaje. Ne nudimo vam desktop banere prilagođene za mobitel, već dedicirane banere za mobilne uređaje.

ic_interactive_banners@2xInteraktivni baneri. Protresi, zagrebi, dotakni – iskoristite prednosti specijalnih efekata HTML5 interaktivnih i rich-media banera i ostalih funkcionalnosti koje jedino mobile omogućuje.

ic_where_to_go@2xGdje nakon klika? Mi vodimo računa i o periodu nakon klika korisnika. Nemojte dopustiti da vam neoptimizirana kampanja i nerazrađena ideja odvode potencijalne kupce.

ic_atractive@2xAtraktivan dizajn. Dizajneri koji su dio našeg kreativnog tima dizajnirat će vizuale kojima će privući pažnju korisnika i izazvati pozitivnu reakciju.

ic_technology@2xSuvremena tehnologija. Naše kreative više su od lijepih slika. Uz pomoć napredne tehnologije možemo kampanju vizualno prilagoditi aktivnostima i reakcijama ciljne publike te je učinkovito isporučiti.

Naš kreativni process

img_02-V1.0

Od predloška koncepta, preko pripreme dizajna, do kreativnog razvoja i isporuke konačnog rješenja. Naš sposoban tim izradit će kreativu na koju vasa ciljna publika neće ostati ravnodušna.

Sarađujte s nama

Bilo da trebate kampanju, mobilno oglašavanje ili mobilnu aplikaciju, ispričajte nam svoju poslovnu priču, nade i aspiracije i dopustite nam da vam pomognemo ostvariti ih.

Zatražite kreativu

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Zmaja od Bosne bb
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Telefon:+387 33 610 637
Email: info.ba@clickattack.com

Saznaj više