Desktop oglašavanje

Neka desktop oglašavanje bude vaš siguran korak u online svijet

Broj korisnika interneta uskoro će premašiti 3.5 milijardi, dakle 50% populacije! Ako vam to nije dovoljan razlog da svoje marketinške aktivnosti usmjerite online, pogledajte i ovu zapanjujuću statistiku: broj korisnika Facebook-a je porastao na 1.55 milijardi, a Google bilježi 2.9 milijardi pretraživanja svakoga dana. Još uvijek nas niste kontaktirali?

Dok se mobilno oglašavanje pokazalo najboljom opcijom za plasiranje jednostavnih i brzih poruka, i unatoč svim novotarijama koje je oglašivačka industrija osmislila u proteklom desetljeću, desktop oglašavanje uspjelo se održati kao opcija za oglašavanje s opsežnijim porukama. Tu će i ostati.

Iskustvo velikog broja uspješno provedenih kampanja i više od 15 miliona jedinstvenih korisnika u 7 zemalja daju nam znanje i stručnost da s nama ostvarite zavidne rezultate u okviru definiranog budžeta desktop kampanje!

ic_unique@2xUnikatnost. Osnovni cilj marketinga je izdvojiti se od konkurencije i biti inovativan! Svaka pojedinačna kampanja novi je izazov da pružimo najbolje od sebe i da idejom budemo potpuno drugačiji od drugih.

ic_diversity@2xRaznovrsnost formata. Nudimo vam velik izbor formata oglasa, kako bi plasirali svoju poruku u formatu koji najviše odgovara načinu komunikacije s vašom ciljnom grupom.

ic_precise_targeting@2xPrecizno targetiranje. Naprednom tehnologijom možemo doprijeti do ciljne publike koju želite. Odaberite želite li targetiranje vršiti prema vremenu i mjestu, geografskoj lokaciji, zanimanju ili uzrastu korisnika, ili pak nekom drugom parametru.

ic_screen_size@2xIskoristite veličinu ekrana. Uz našu pomoć, možete u potpunosti iskoristiti najvažniju prednost desktop oglašavanja – veličinu prostora ispred oka korisnika. Naš će tim kreativaca vašu marketinšku poruku pretvoriti u fantastičan dizajn namijenjen posebno desktopu.

ic_estore@2xE-trgovina. U okviru online prodaje, konverzija s desktopa 2-3 put je veća nego s pametnih telefona. Naš tim iskoristit će i tu prednost i približiti vaš proizvod ili uslugu kliku korisnika.

ic_technology@2xTehnička superiornost. Uz kvalitetan sadržaj potrebna vam je i kvalitetna tehnologija kojom ćete moći ispuniti sve postavljenje zahteve. Optimizirat ćemo vašu kampanju kako bi vi maksimalno profitirali.

ic_up_to_date@2xBudite u toku. Naš ažurni Account Management tim pobrinut će se da budete u toku u svakom trenutku trajanja kampanje, te da dobijete detaljni izvještaj o postignutim rezultatima.

ic_goals@2xOstvarite ciljeve. Naš trud usmjeren je na pokretanje buzz-a i ostvarivanje što većeg reach-a, čime ćete steći nove korisnike i povećati profit.

Sarađujte s nama

Ne gubite dragocjene online minute. ClickAttack ima sve što vam je potrebno za siguran korak u online svijet na jednom mjestu. Zakoračite s nama u svijet marketinga koji djeluje.

Zatraži kampanju

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Zmaja od Bosne bb
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Telefon:+387 33 610 637
Email: info.ba@clickattack.com

Saznaj više