Mediji

Pripremite se za budućnost koja je već počela

Predviđanja su da će u 2017. godini prosječno vrijeme koje će korisnik provoditi koristeći mobilni telefon iznositi 3 sata I 18 minuta. To je 198 minuta prilike mogućnosti izravne komunikacije s korisnicima. Nije li to prilika koju treba iskoristiti? Uzmete li u obzir i činjenicu da više od 50% pregleda nekog portala dolazi upravo sa mobitela, računica je jasna. Mobilni uređaj je kanal koji će u budućnosti potpuno nadvladati sve ostale kanale.

Prelazak u mobilni svijet vrlo je jednostavan kad znate što trebate učiniti i što vam je potrebno. Bez obzira jeste li spremno dočekali katapultiranje u mobilni svijet ili vas je uhvatio na prepad, ClickAttack je tu da vam pomogne. Prisutni ste u svijetu medija? Želite pratiti trendove, ali ne znate kako? Ili možda imate mobilno rješenje, ali vam nedostaje monetizacija prostora?  Predlažemo da nastavite čitati.

Više od 100 realiziranih aplikacija i zadovoljnih medija svjedoče da nam možete ukazati povjerenje. U stručnost i kreativnost našeg tima možete se i sami uvjeriti upoznate li se s našim radovima: Google Play Store i iTunes.

Zašto odabrati ClickAttack?

ic_mobile_portal@2xMobilni portal. U skladu sa vašim idejama, za tren ćete postati online u mobilnom svijetu. Naš kreativni tim vaš će portal prilagoditi mobilnim zahtjevima i u potpunosti ga optimizirati za najbolje korisničko iskustvo.

ic_mobile_portal@2xAplikacija. Razvoj mobilnih aplikacija je apsolutni trend na medijskom tržištu. Naime, udio vremena koje korisnik provede čitajući informativne teme unutar aplikacije, iznosi čak 89%! Tim naših programera će vam u vrlo kratkom roku isporučiti aplikaciju sa setom naprednih funkcija, koja će biti vizualno prilagođena vašem identitetu.

Već imate sve navedeno, ali samo želite biti dio naše mreže. Provjerite što imamo za vas u tom slučaju:

ic_integration@2xBrza integracija. Rješenja koja vam nudimo mogu se brzo prilagoditi vašim specifikacijama te se isporučuju u kratkom roku. Integracija je brza i jednostavna, ne zahtijeva mukotrpan rad na integraciji kodova, a svu potrebnu podršku dobit ćete od naših stručnjaka.

ic_diversity@2xRaznolikost formata. Integracija u našu mrežu čini vam različite formate oglašavanja dostupnim,  čime postajete zanimljiviji klijentima. Nudimo vam formate poput standardnog, king size ili fullscreen banera koji mogu biti statični i dinamični (html5). Također, mogu sadržavati video ili  opcije za interakciju s korisnikom (protresi, zagrebi, dotakni).

ic_attention@2xKreativa koja zaokuplja pažnju. Članovi našeg kreativnog tima dizajnirat će sučelje ili poruku koji će privući pažnju korisnika i izazvati pozitivnu reakciju. Ako već imate ideju koju želite realizirati a ne možete sami, obratite se nama.

Zašto odabrati ClickAttack?

  • Povećanje broja posjetioca vašeg portala razvojem aplikacije
  • Mogućnost monetizacije dostupnog traffic-a
  • Dodatna monetizacija kroz realizaciju baner kampanja na vašem portalu
  • Dovođenje novih klijenata

Surađujte s nama

Želite li na vrijeme sačuvati svoje mjesto u katapultu za mobilni svijet, kontaktirajte nas i ubrzo polijećemo!

Zatraži saradnju

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Zmaja od Bosne bb
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Telefon:+387 33 610 637
Email: info.ba@clickattack.com

Saznaj više