Agencije

ClickAttack - Vaš savršeni partner za mobilne kampanje!

Nema potrebe da navodimo statistike i podatke o važnosti prisustva brenda i oglašavanja na mobilnim uređajima. Dio ste svijeta marketinga i svjesni ste o kojim se brojkama priča u mobilnom svijetu proteklih nekoliko godina, a predviđa se da će mobilno oglašavanje nastaviti obarati vlastite rekorde.

Preostaje samo pitati vas sljedeće: Jeste li pronašli pouzdanog partnera za realizaciju mobilnih kampanja? Ako niste i tražite nekoga tko će prilagoditi vašu postojeću ili s vama osmisliti potpuno novu mobilnu kampanju, obratite se nama.

Iskustvo stečeno uspješnim realiziranjem brojnih mobilnih oglašivačkih kampanja u suradnji s preko 50 agencija dovoljan je razlog da nam date priliku. Nećemo vas iznevjeriti.

Zašto odabrati ClickAttack?

  • doseg velikog broja korisnika
  • lokalna podrška u 7 zemalja regije
  • isporuka kompletnog rješenja
  • ušteda vremena i resursa
  • prilagodba potrebama vas i vaših klijenata
  • izrada dediciranih kreativa

ic_narrowly@2xUža specijalnost. Tržište mobilnog oglašavanja u regiji još uvijek nije spremno za sve izazove s kojima se suočava, i mali je broj agencija koje su potpuno posvećene tom poslu. U ClickAttacku, bavimo se isključivo mobilnim svijetom.

ic_full_support@2xFull support. Nedostaje vam ideja koje ćete prezentirati klijentu? Tu smo da to odradimo zajedno. Vaš nedostatak iskustva u mobilnom oglašavanju za nas je izazov da vam pružimo podršku i znanje za uspješnu realizaciju mobilnih kampanja.

ic_precise_targeting@2xNapredni targeting. Kombinacijom alata, podataka i naše marketinške čarolije dođite do korisnika koje vaš klijent želi. Targetirajte ih prema spolu, vremenu ili mjestu, njihovim interesima, geografskoj lokaciji, ili pak brendu i operativnom sustavu njihovog smartphonea.

ic_creative@2xKreativnost i inovativnost. Pratimo puls svjetskih trendova u oglašavanju i formatima mobilnih oglasa kojima želimo podstaći interakciju korisnika sa vašom kampanjom. Opcije scratch, shake, swipe ili scroll kao i različiti formati banera u ponudi (statični i dinamični standardni, king size, fullscreen…) tu su da zaintrigiraju korisnike.

ic_optimization@2xOptimizacija. Naš će tim optimizirati vašu kampanju za sve odabrane kanale kako bi se postigla maksimalna učinkovitost uloženih resursa i ostvarili željeni rezultati.

Surađujte s nama

Jer dobri partneri za agenciju znače uštedu vremena i novca, ali i živaca!

Zatraži suradnju

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Zmaja od Bosne bb
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Telefon:+387 33 610 637
Email: info.ba@clickattack.com

Saznaj više