O partnerima

Ovdje ste jer razmatrate mogućnost saradnje s ClickAttackom. Hvala Vam što ste nas uzeli u obzir i dobrodošli.

Želite nas nešto pitati? Na sve Vaše upite odgovara osobno netko iz našeg tima, a ne kompjuterski robot koji će Vam dati općenit odgovor. Svaki je naš partner različit, i svakome pristupamo individualno. U radu s partnerima smo kreativni, fleksibilni i strpljivi. Cilj nam je s Vama ostvariti dugoročnu suradnju temeljenu na zadovoljstvu, uspjehu i kvalitetnoj komunikaciji svih želja i očekivanja.

Nismo jedni od onih koji će Vas zavesti, pa nestati. S vama smo od početnih pregovora, preko kreiranja za Vas optimalne kampanje pa sve do proslave njezinog uspjeha. Napravit ćemo zajedno odličnu kampanju, a onda ćemo vidjeti što još možemo unaprijediti sljedećeg puta.

Svjesni smo da 1 negativan osvrt ima jednaku težinu kao 10 pozitivnih. Stoga smo vrlo ponosni da su među našim zadovoljnim klijentima uspješne tvrtke kao što su Podravka, TechnoMarket, Billa, Auro Domus i mnogi drugi.

No nikad se nećemo hvaliti samo s “velikim igračima” – i oni su nekad bili “mali”. Smatramo da je svakom klijentu njegova tvrtka najveća i zato svakome posvećujemo jednaku brigu i pažnju i pružamo vrhunsku uslugu. Jedva čekamo u svoje društvo primiti i Vas!

Postanimo partneri

Od početnih pregovora, preko kreiranja za Vas optimalne kampanje pa sve do proslave njezinog uspjeha. Krenimo zajedno u marketinške pobjede.

Kontaktirajte nas!

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Zmaja od Bosne bb
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Telefon:+387 33 610 637
Email: info.ba@clickattack.com

Saznaj više