Oglašivači

Mi znamo kako vašu ideju pretvoriti u digitalno rješenje!

Je li i vaša tvrtka u 70% organizacija koje su u svoju marketinšku strategiju uključile i mobilni marketing? Ne? Na pravom ste mjestu. Uz podatak da 80% korisnika interneta posjeduje pametni telefon, za vas je još značajniji podatak je da je u toj grupi korisnika zabilježena 64% viša prosječna stopa konverzije nego kod desktop korisnika. Nudimo vam šansu da to iskoristite.

Mogli bi vam dati još par podataka koji svjedoče važnosti uključivanja vašeg brenda u mobilni svijet, ali vas nećemo zamarati statistikom. Prisustvo u mobilnom svijetu i kampanje kreirane za mobilne uređaje više nisu opcija. Ne zaboravite, vaša ciljna grupa na mobitelu provodi više od 3 sata svakog dana!

Tržište regije još nije spremno za sve zahtjeve mobilnog oglašavanja, no taj se trend mijenja i agencije posvećene isključivo mobilnom oglašavanju imaju veliku ulogu u tom procesu. ClickAttack se bavi isključivo mobile-om, a u naše ime govore brojne uspješno provedene kampanje, tim profesionalaca, sveobuhvatno znanje i to što smo uvijek korak ispred drugih.

Zašto odabrati ClickAttack?

  • doseg velikog broja korisnika
  • ušteda vremena i resursa
  • prilagodba potrebama vas i vaših klijenata
  • lokalna podrška u 7 zemalja regije
  • ciljana isporuka oglasa
  • izrada kreativa i novih formata banera
  • optimizacija kampanja

ic_precise_targeting@2xNapredni targeting. Kombinacijom alata, podataka i naše marketinške čarolije dođite do korisnika koji su vaša ciljna skupina. Targetirajte ih prema spolu, vremenu ili mjestu, njihovim interesima, geografskoj lokaciji, ili pak brendu i operativnom sustavu njihovog smartphonea.

ic_full_support@2xFull support. Vaš nedostatak znanja i iskustva u mobilnom oglašavanju nama predstavlja obvezu da vam pružimo svu neophodnu podršku i konzultacije, od trenutka kad prvi put stupite u kontakt s nama pa sve do uspješno provedene zajedničke kampanje.

ic_optimization@2xOptimizacija. Naš će tim optimizirati vašu kampanju za sve odabrane kanale kako bi se postigla maksimalna učinkovitost uloženih resursa i ostvarili željeni rezultati.

ic_creative@2xKreativnost i inovativnost. Pratimo puls svjetskih trendova u oglašavanju i formatima mobilnih oglasa kojima želimo podstaći interakciju korisnika sa vašom kampanjom. Opcije scratch, shake, swipe ili scroll kao i različiti formati banera u ponudi (statični i dinamični standardni, king size, fullscreen…) tu su da zaintrigiraju korisnike.

ic_mobile_portal@2xSvi mediji na dlanu. Kada bi krenuli u realizaciju kampanje samostalno, susreli bi se sa raznim ograničenjima, npr. brojem portala koje možete uključiti unutar ograničenog budžeta. ClickAttack-ov tim vam svojom razgranatom mrežom portal omogućuje zaobilaženje tih ograničenja.

Surađujte s nama

Ako želite da vaša ideja zablista stručnim, kreativnim i mobilnim sjajem kontaktirajte nas - ClickAttack tim vas željno iščekuje!

Zatraži suradnju

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Zmaja od Bosne bb
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Telefon:+387 33 610 637
Email: info.ba@clickattack.com

Saznaj više